Plaja Olt Slatina

Clubul Nautic și de agrement Plaja Olt

Clubul Nautic și de agrement Plaja Olt este cel mai modern Club Nautic din țară la acest moment, situat la intrarea în Municipiul Slatina dinspre Craiova, pe malul râului Olt. Investiția se întinde pe o suprafață de peste 10 hectare teren, la care se adaugă 15 hectare luciu de apă.

Proiectul prevede amenajarea unei zone de plajă și a două piscine, dar și a unor facilități precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cuprinzând nouă culoare de câte 1.000 metri, n.a.), terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, beach-volei, tribune, zonă pentru escaladare/cățărare, spații pentru fitness şi SPA. Vor exista, de asemenea, duşuri solare, vestiare, grupuri sanitare și 150 de locuri de parcare.

Proiectul Clubului Nautic de la Slatina este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR), și din fonduri de la bugetul local, având o valoarea totală de 34.264.953 lei, și va fi finalizat în februarie 2015. În luna iunie 2014 au fost date în folosință primele obiective – piscinele, vestiarele, cocktail bar-ul, debarcaderul pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele. Celelalte obiective din cadrul Clubului Nautic vor fi date în folosință pe parcursul anului 2015.

Lucrările sunt executate de un consorțiu alcătuit din patru firme: Sport Arena SRL Slatina, Cafmin SRL Slatina, Electric Total SRL şi Panadria SRL Găneasa.

Plaja si Piscinele

Plaja

Plaja are o suprafață de 12.000 mp (200 m x 60 m).
100 de șezlonguri și 50 de umbreluțe sunt puse la dispoziția clienților piscinei în mod gratuit.

Piscinele

Piscina pentru adulți are o lungime de 25 de metri și o lățime de 13 m, iar piscina pentru copii este rotundă, cu o rază de 6 metri. Piscinele sunt prevăzute cu instalații de filtrare şi tratare a apei.

Piscina Adulti

Piscina copii

Vă punem la dispoziție, de asemenea, vestiare, grup de prim ajutor, grup sanitar și un foișor pentru răcoritoare.